Pressemateriale

Fortællingen om Simon Wada Klaris er på alle måder en bevægende historie om en mand, der var udsat for en forfærdelig ulykke, men som ikke ville lade sig bukke under for modgang.

Tværtimod tog Simon tyren ved hornene og vendte ulykken til en styrke i sit liv og ønsker nu at dele ud af sine erfaringer i håb om at give folk en unik chance for at blive et mere positivt, glad og frem for alt lykkeligere menneske, bl.a. ved at se livet i et større perspektiv og vende begrænsninger til muligheder!

Simon Wada Klaris har stik i mod alle forventninger, opnået adskillige af sine mål, og er på trods af sine psykiske og fysiske begrænsninger blevet Europamester i Golf for bevægelseshæmmede, sangskriver/performer, håndbolddommer, foredragsholder og har desuden fået sit første barn – alt sammen i løbet af kort tid.

REFERENCER

Simon Wada Klaris’ foredrag giver et indblik i en inspirerende, livsbekræftende og motiverende historie, og er allerede blevet modtaget over alle forventninger af en bred gruppe foretagender og organisationer.

Mliving. Workshops og foredrag med Mary Elisabeth Holm
Mliving

“Når man er sammen med Simon Wada Klaris kan man ikke undgå at blive smittet med glæde og begejstring. Man bliver glad i låget af at være sammen med ham – prøv det!”

Mary Elisabeth Holm, Trivselskonsulent

 

Reference/anbefaling fra foredrag for 250 mennesker i Munkebo på Fyn, januar 2017.
Anbefaling fra Munkebo Seniorhøjskole 2017

“Som formand for Munkebo Seniorhøjskole uddeler jeg ikke stjerner. Men efter at have hørt Simon Wada Klaris holde foredrag hos os i dag, siger jeg: Simon er en funklende stjerne som foredragsholder og ikke mindst som menneske. Alle bør høre hans historie og opleve hans person.”

                            – Leif Knudsen, Munkebo Seniorhøjskole

MEDIEOMTALE

 

 

 

    • Radio24/syv lavede i 2012 en 2-timers udsendelse om Simon.

 

    • Golfbidder skrev en blog om Simon Wada Klaris’ golf karriere.

 

    • Herning Folkeblad skrev i 2014 om S. W. Klaris’ foredrag i ‘Jobcenter Ikast’.